Contact

Adresgegevens

Ateliers Majeur wil iedereen de kans geven kunst te beleven, van kunst te genieten. Daarom verzorgen we lessen, cursussen, workshops, projecten en voorstellingen in de beeldende kunsten, op het gebied van dans, theater en muziek. Voor iedereen. En, als het aan ons ligt, met iedereen. Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

Postadres
Ateliers Majeur
Postbus 285
8440 AG Heerenveen

Bezoekadres
De Rinkelbom
Zwanedrift 2
8446 KS Heerenveen

Telefoon: (0513) 468158

Podium Majeur

  • Filter op talent:

Voorstellingen & kaartverkoop

 

Samenspel staat bij Ateliers Majeur voorop. Daarom organiseren wij ieder jaar verschillende voorstellingen en uitvoeringen. Momenten waarop leerlingen voortgang en prestaties kunnen laten zien aan ouders/verzorgers, familie en vrienden. Iedereen is altijd welkom!

KijkLesWeken

Er zijn twee keer per jaar KijkLesWeken, u kunt dan als ouder/verzorger vrij de les van uw kind binnenstappen om mee te kijken. Wij vinden het belangrijk dat u ziet wat er gebeurt tijdens de lessen. Deze weken worden aan het begin van het seizoen bekendgemaakt en kunt u terugvinden in onze agenda.

Voorspelmomenten

Daarnaast zijn er voorspelmomenten die worden aangeboden op het moment dat docenten en leerlingen dit leuk vinden om te doen. Hierover communiceert Ateliers Majeur niet, dit is tussen docent en leerling(en).

Voorstellingen/presentaties

Wij proberen het kind en de jongere podiumervaring mee te geven: een echt podium, een volle zaal en soms zelfs met professioneel licht en geluid. Daarvoor maken wij extra kosten die niet zijn opgenomen in het lesgeld, zoals de extra inzet van docenten, het extra inhuren van licht en geluid tot en met het afhuren van het Posthuis Theater. Deze kosten proberen we voor een deel te dekken uit de verkoop van entreekaartjes. Om daarin één lijn te trekken zijn de kaartjes voor de voorstellingen in De Rinkelbom €2,- en voor de voorstellingen in het Posthuis Theater €5,- per stuk. Iedereen van 2 jaar en ouder dient in het bezit van een kaartje te zijn.

Kaartverkoop

De kaartverkoop verloopt altijd via de receptie van De Rinkelbom (Zwanedrift 2). De receptie is van maandag t/m donderdag geopend van 09.00-21.00 uur en op vrijdag van 09.00-16.00 uur. U kunt alleen contant afrekenen en er is geen mogelijkheid tot reserveren. Wij raden u aan om kaartjes in de voorverkoop te kopen want vol is echt vol. We hebben helaas maar een beperkt aantal stoelen en we moeten ons houden aan voorschriften voor uw veiligheid.