Kinderkunst Academie (Schilderen)

Leeftijd:
7+ jaar

Duur:
6 lessen, 90 minuten

Minimum aantal cursisten:
8

Prijs:

€ 55,80

Locatie:
Heerenveense school

Docent: Martin de Jong

Wanneer:
  • zaterdag 10.00-11.30 uur
  • Data: 4, 11 en 25 nov. en 2, 9 en 16 dec.

Wat doet beeldende kunst met jou? Vind jij het leuk om te schilderen en laat je graag je fantasie de vrije loop? Kom dan eens om het hoekje gluren bij onze Kinderkunst Academie. Martin de Jong leert je hoe je omgaat met kleur, vorm en compositie. En geeft uitleg over begrippen als horizon, voor- en achtergrond en perspectief.

De Kinderkunst Academie begint aan een nieuw blok van 6 lessen. Ben je 7 jaar of ouder en vind je tekenen en schilderen leuk dan ben je van harte welkom. In ieder blok gaan we weer aan de slag met nieuwe opdrachten. Heb je al eerder meegedaan dan komt het geleerde goed van pas. Maar we gaan vooral weer nieuwe dingen ontdekken. We gaan schilderen wat we zien maar vooral ook wat we niet zien. Een les over “Kunst of kliederen”. En we verdiepen ons in de Heerenveense Kunstenaar Boele Bregman. We sluiten dit jaar af in “(de) Stijl”. Hoe een boom een vierkant werd.

De nieuwe serie is op: 4, 11 en 25 nov. en 2, 9 en 16 dec.

 

Aanmelden of vraag een proefles aan

Door ondertekening van dit formulier geef ik toestemming aan:

  • Stichting Culturele Ondernemingen Nederland om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar mijn bank om een bedrag van mijn rekening af te schrijven en
  • Mijn bank om doorlopend een bedrag van mijn rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Culturele Ondernemingen Nederland

Wanneer u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Stichting Culturele Ondernemingen Nederland
Zwanedrift 2
8446 KS Heerenveen – Nederland
(Incassant-id: NL30222321718770000)