Klassiek/moderne dans

Leeftijd:
11+

Duur:
32 + 4 SamenspelWeken lessen, 60 minuten

Minimum aantal cursisten:
8

Prijs:

€ 237,60 (of 10 termijnen van 23,76)

Locatie:
De Rinkelbom

Docent: Cato Steemers

Wanneer:
  • Donderdag 14 september; 17.45-18.45 uur

Dans je al bij Ateliers Majeur? Voor je 2e danscursus betaal je de helft!

Bij klassiek/moderne dans werk je aan twee dansvormen. Klassiek ballet is de basis voor alle danstechnieken. Je leert je benen strekken en uitdraaien en werkt aan een goede lichaamshouding. De aandacht is ook gericht op souplesse en kwaliteit en dynamiek in de bewegingen. Bij de les klassiek/modern zal het eerste gedeelte van de les voornamelijk op het klassieke ballet zijn gericht. Wanneer je als danser een gevorderd niveau bereikt, is het mogelijk je verder te ontwikkelen op spitzen.

In het tweede gedeelte van de les wordt deze basishouding/basistechniek toegepast in een vrijere manier van bewegen. De manier zoals de moderne dans is ontstaan. De natuurlijke bewegingen van het lichaam vormen de basis voor moderne dans. Je rolt, valt, draait, springt, duikt, danst. De bewegingen zijn flitsend, gevoelig, acrobatisch en dramatisch!

 

Aanmelden of vraag een proefles aan

Door ondertekening van dit formulier geef ik toestemming aan:

  • Stichting Culturele Ondernemingen Nederland om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar mijn bank om een bedrag van mijn rekening af te schrijven en
  • Mijn bank om doorlopend een bedrag van mijn rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Culturele Ondernemingen Nederland

Wanneer u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Stichting Culturele Ondernemingen Nederland
Zwanedrift 2
8446 KS Heerenveen – Nederland
(Incassant-id: NL30222321718770000)