Ministars

Leeftijd:
4-8 jaar

Duur:
32 + 4 SamenspelWeken lessen, 60 minuten

Minimum aantal cursisten:
8

Prijs:

€183,60
(of 10 termijnen van € 18,36)

Locatie:
De Rinkelbom

Docent: Josephina Bakker

Wanneer:
  • donderdag 14 september 16.30-17.30 uur

Bij de Ministars maak je kennis met het theater. Spelenderwijs, professioneel, fantasievol en natuurlijk met heel veel plezier. En aan het einde van het seizoen sluit je af met een echte voorstelling; je schittert op dat podium en laat aan iedereen zien wat je allemaal geleerd hebt. Doe je mee?

Bij de Ministars gaan we uit van een verhalende lijn, de leerlingen spelen de rollen. Er wordt appèl gedaan op de fantasie, alles is mogelijk! Out of the box denken wordt gestimuleerd, alles kan gebeuren! We werken aan toneelmatige wetmatigheden verpakt in kleine oefeningen of in samenspeloefeningen. We sluiten af met een cooling down in een spelvorm. We gebruiken geen teksten i.v.m. leeftijd van de kinderen. Hoofddoel is verhalend spelen.

 

 

Aanmelden of vraag een proefles aan

Door ondertekening van dit formulier geef ik toestemming aan:

  • Stichting Culturele Ondernemingen Nederland om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar mijn bank om een bedrag van mijn rekening af te schrijven en
  • Mijn bank om doorlopend een bedrag van mijn rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Culturele Ondernemingen Nederland

Wanneer u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Stichting Culturele Ondernemingen Nederland
Zwanedrift 2
8446 KS Heerenveen – Nederland
(Incassant-id: NL30222321718770000)