Peuterdans

Leeftijd:
2-3 jaar

Duur:
volgt lessen, 45 minuten

Minimum aantal cursisten:
6

Prijs:

volgt

Locatie:
De Rinkelbom

Wanneer:

Let op: er is op dit moment geen Peuterdans groep. Heeft u interesse? Meld u dan aan voor op de wachtlijst. Bij voldoende aanmeldingen kan een groep starten.

Wat doet dans met een peuter? Je kan het al vroeg ontdekken door deze nieuwe cursus: peuterdans. Peuterdans is speciaal voor jongens en meisjes in de leeftijd 2-3 jaar die graag bewegen. Gaat jouw peuter spontaan bewegen als hij of zij muziek hoort? Dan is dit wellicht wat voor hem of haar!

Bij Peuterdans neemt de docent de peuters al dansend mee op reis door een verhaal (een thema). Er wordt ingespeeld op de belevingswereld van de kinderen. Prentenboeken, en thema’s als bijvoorbeeld de kleuren, dieren, lente en sprookjes vormen een rode draad tijdens de danslessen. Ze staan vol van verbeelding wat zorgt voor interactie met de kinderen.

Peuterdans helpt om de bewegingsmogelijkheden van het kind te ontwikkelen. Het draagt bij aan de ontwikkeling van de taal en de grove en fijne motoriek. Ook wordt het denkvermogen ontwikkeld. En natuurlijk het allerbelangrijkste: bewegen maakt ieder kind blij!

 

Aanmelden

Door ondertekening van dit formulier geef ik toestemming aan:

  • Stichting Culturele Ondernemingen Nederland om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar mijn bank om een bedrag van mijn rekening af te schrijven en
  • Mijn bank om doorlopend een bedrag van mijn rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Culturele Ondernemingen Nederland

Wanneer u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Stichting Culturele Ondernemingen Nederland
Zwanedrift 2
8446 KS Heerenveen – Nederland
(Incassant-id: NL30222321718770000)