Contact

Adresgegevens

Ateliers Majeur wil iedereen de kans geven kunst te beleven, van kunst te genieten. Daarom verzorgen we lessen, cursussen, workshops, projecten en voorstellingen in de beeldende kunsten, op het gebied van dans, theater en muziek. Voor iedereen. En, als het aan ons ligt, met iedereen. Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

Postadres
Ateliers Majeur
Postbus 285
8440 AG Heerenveen

Bezoekadres
De Rinkelbom
Zwanedrift 2
8446 KS Heerenveen

Telefoon: (0513) 468158

Podium Majeur

  • Filter op talent:

De Musicalklas speelt ‘Willy Wonka’

Zondag 22 april 15:00 uur, De Rinkelbom.

De Musicalklas speelt ‘Willy Wonka’

Willy Wonka is een musical naar het boek ‘Sjakie en de chocoladefabriek’ van Roald Dahl.

Charlie (Sjakie) komt uit een arm gezin en woont samen met zijn ouders, opa’s en oma’s in een klein huisje. Op een dag wordt een wedstrijd uitgeschreven door Willy Wonka, eigenaar van de chocoladefabriek. Vijf gouden tickets zijn verstopt in vijf willekeurige chocoladerepen. De vinders van zo’n ticket krijgen een rondleiding door de fabriek en een leven lang gratis chocola. Sjakie wil niets liever dan zo’n ticket vinden, maar geld voor een reep hebben ze thuis niet. De eerste vier tickets worden snel gevonden door verwenden kinderen. Als Charlie een munt vindt op straat die aan niemand toebehoort besluit ze er chocola van te kopen. En dan… worden dromen werkelijkheid!

Spel: Suze, Gina, Pim, Ilse, Leandra, Jesper, Angelique, Annagees, Meike, Hanna, Noëlle, Amber, Iris, Hadewych, Britt, Sarah, Marit, Anna, Ilse, Eva, Alina, Meri, Nina, Birgit en Eva

De Rinkelbom, zondag 22 april 15.00 uur

Kaartjes: € 2,-