Contact

Adresgegevens

Ateliers Majeur wil iedereen de kans geven kunst te beleven, van kunst te genieten. Daarom verzorgen we lessen, cursussen, workshops, projecten en voorstellingen in de beeldende kunsten, op het gebied van dans, theater en muziek. Voor iedereen. En, als het aan ons ligt, met iedereen. Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

Postadres
Ateliers Majeur
Postbus 285
8440 AG Heerenveen

Bezoekadres
De Rinkelbom
Zwanedrift 2
8446 KS Heerenveen

Telefoon: (0513) 468158

Podium Majeur

  • Filter op talent:

Superstars Plus speelt “Please, like me!”

Zaterdag 02 juni 21:30 uur, Posthuis Theater.

Superstars Plus speelt “Please, like me!” (naar de aflevering ‘nosedive’ van de Netflix serie ‘Black mirror)

Stacy heeft een social media boost nodig om de studie van haar dromen te kunnen volgen. Als ze wordt uitgenodigd voor het ‘sweet sixteen’ feest van een vroegere vriendin, lijkt het een makje om dit te kunnen verwezenlijken. Alleen gaat niet alles als gepland.

Stacy woont in een wereld waar je interactie met mensen beoordeeld kan worden middels een puntensysteem. De hoogte van je score heeft invloed op je sociale status, bijvoorbeeld naar welke school je gaat of waar je kunt gaan werken of wonen.

Deze voorstelling is gebaseerd op de Netflix serie ‘Black Mirror’, aflevering ‘nosedive’. Voor iedere gebruiker van social media onder ons is het onderwerp van dit verhaal interessant. Welke connecties maak je en met wie? En vooral waarom? Wat zet je op je social media en wie moet dat zien? Van wie wil je graag een ‘like’?

Spel: Siemen, Yentl, Jard, Mirte, Fleur, Madelon, Tom, Nina, Berber, Lotte, Bente

Posthuis Theater, zaterdag 2 juni ± 21.30 uur

Kaartjes: € 5,- (combinatiekaart voor 2 voorstellingen)