Contact

Adresgegevens

Ateliers Majeur wil iedereen de kans geven kunst te beleven, van kunst te genieten. Daarom verzorgen we lessen, cursussen, workshops, projecten en voorstellingen in de beeldende kunsten, op het gebied van dans, theater en muziek. Voor iedereen. En, als het aan ons ligt, met iedereen. Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

Postadres
Ateliers Majeur
Postbus 285
8440 AG Heerenveen

Bezoekadres
De Rinkelbom
Zwanedrift 2
8446 KS Heerenveen

Telefoon: (0513) 468158

Podium Majeur

  • Filter op talent:

Superstars speelt ‘Het mysterie rond de verdwijning van Persephone’

Zaterdag 02 juni 20:00 uur, Posthuis Theater.

Superstars speelt ‘Het mysterie rond de verdwijning van Persephone’

Griekse goden geplaatst in de tijd van nu. Een gewone middelbare school waar onze goden les volgen. Als na een schoolfeest Persephone niet thuiskomt wordt ze als vermist opgegeven. De rechercheurs Zeus en Poseidon worden ingeschakeld om haar vermissing te onderzoeken. Heeft hun broer Hades, die verliefd is op Persephone, hier iets mee te maken? Of is Persephone het slachtoffer van de jaloezie van Aphrodite?

De Superstars hebben zelf een draai gegeven aan hun eigen personage. Een vertaling van de god of godin die we kennen uit de mythologie naar een karakter van nu. Ze spelen dit vol verve, maar af en toe gaat het niet helemaal volgens het script. Slaan zij zich door deze voorstelling heen? En vooral: hoe gaan ze dat doen? De regisseur houdt haar hart vast…

Spel: Sil, Femke, Nayra, Tijn, Sara, Kezia, Tieme, Nynke en Myrthe

Posthuis Theater, zaterdag 2 juni 20.00 - 21.00 uur

Kaartjes: € 5,- (combinatiekaart voor 2 voorstellingen)