Contact

Adresgegevens

Ateliers Majeur wil iedereen de kans geven kunst te beleven, van kunst te genieten. Daarom verzorgen we lessen, cursussen, workshops, projecten en voorstellingen in de beeldende kunsten, op het gebied van dans, theater en muziek. Voor iedereen. En, als het aan ons ligt, met iedereen. Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

Postadres
Ateliers Majeur
Postbus 285
8440 AG Heerenveen

Bezoekadres
De Rinkelbom
Zwanedrift 2
8446 KS Heerenveen

Telefoon: (0513) 468158

Podium Majeur

  • Filter op talent:

Voorronde Voice of Heerenveen

Zaterdag 21 april 15:00 uur, De Rinkelbom, Zwanedrift 2.

Vandaag presenteren de kandidaten zich: wie mag er door naar de finale?

The Voice of Heerenveen is een samenwerkingsproject van drie zangcoaches: Marcia van Eldik (Zangzolder, De Speeldoos), Liesbeth Ruizendaal (Vocalliezz) en Jasper Dijkstra (Muziekbende, Ateliers Majeur). Zij hebben deze wedstrijd uitgeschreven en roepen iedereen op om mee te doen uit de omgeving van Heerenveen.

The Voice of Heerenveen is meer dan een wedstrijd. Het is een zoektocht naar mensen die plezier beleven aan zingen, maar ook naar mensen die het spannend vinden om de stap te zetten naar een zangdocent. Kan ik wel zingen? Volgens de coaches schuilt er talent in iedereen. Liesbeth Ruizendaal-Wijngaarden, eigenaresse Vocalliezz: ‘als je het leuk vind, kunnen wij het beste uit je stem halen.’ Marcia Eldik, eigenaresse Zangzolder, voegt toe: ‘ik heb vele technieken en oefeningen achter de hand; die had ik vroeger zelf ook nodig om steeds beter te worden’.

Jasper Dijksta, zanger/gitarist bij De Muziekbende, stelt vast dat ‘het tijd word om jezelf te laten zien. Je hebt lang genoeg onder de douche staan zingen, laat je stem horen!’ De Muziekbende werkt vanuit Ureterp/Gorredijk en omstreken. Ook dit gebied wil de organisatie dit jaar zien aan te spreken. De winnares van afgelopen jaar, Daphne Bos, woont in Lemmer. De coaches roepen dan ook iedereen op om mee te doen: ‘Laat je stem horen! Of je nu 8 of 108 jaar oud bent, iedereen uit de omgeving van Heerenveen is welkom om mee te doen aan dit project. Stuur je audio/video voor 10 april op naar thevoiceofheerenveen@gmail.com en wie weet sta jij op zaterdagmiddag 21 april in de voorronde om vervolgens door ons gecoacht te worden richting de finale!’

De voorronde en de finale worden georganiseerd bij kunstencentrum Ateliers Majeur. De voorronde is op zaterdagmiddag 21 april, tijdstip wordt later bekend gemaakt. Tijdens de voorronde worden er zo’n 10 finalisten geselecteerd die op zaterdagavond 9 juni op het podium strijden voor de titel The Voice of Heerenveen. In die periode word je gecoacht en volg je workshops om je handvaten mee te geven voor je verdere muzikale ontwikkeling.

Voor meer informatie volg je de wedstrijd via facebook: @Thevoiceofheerenveen.