Contact

Adresgegevens

Ateliers Majeur wil iedereen de kans geven kunst te beleven, van kunst te genieten. Daarom verzorgen we lessen, cursussen, workshops, projecten en voorstellingen in de beeldende kunsten, op het gebied van dans, theater en muziek. Voor iedereen. En, als het aan ons ligt, met iedereen. Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

Postadres
Ateliers Majeur
Postbus 285
8440 AG Heerenveen

Bezoekadres
De Rinkelbom
Zwanedrift 2
8446 KS Heerenveen

Telefoon: (0513) 468158

Podium Majeur

  • Filter op talent:

Artikel 4 - Annulering en restitutie

4.1
Groepslessen gaan door als een bepaald minimum aantal deelnemers is ingeschreven. Wordt dit minimum aantal niet bereikt dan heeft Ateliers Majeur het recht de groepslessen te annuleren. De ingeschreven deelnemers ontvangen hierover bericht.
4.2
Bij ziekte of afwezigheid van de docent wordt geprobeerd vervanging te regelen. Als dit niet mogelijk is, wordt de les geannuleerd door Ateliers Majeur.
Ateliers Majeur streeft ernaar u hierover telefonisch of via een mailbericht op de hoogte te stellen. Uitgevallen lessen worden in principe ingehaald.
4.3
Aan het einde van het schooljaar wordt restitutie verleend indien daar aanleiding voor is.
4.4
Bij (dreigende) langdurige ziekte van de leerling dient de administratie schriftelijk of bij voorkeur per e-mail op de hoogte gebracht te worden. Op het moment
dat de lessen kunnen worden hervat, dient u de administratie wederom schriftelijk op de hoogte te stellen. Ateliers Majeur zal in redelijkheid beoordelen of er recht is op restitutie.