Contact

Adresgegevens

Ateliers Majeur wil iedereen de kans geven kunst te beleven, van kunst te genieten. Daarom verzorgen we lessen, cursussen, workshops, projecten en voorstellingen in de beeldende kunsten, op het gebied van dans, theater en muziek. Voor iedereen. En, als het aan ons ligt, met iedereen. Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

Postadres
Ateliers Majeur
Postbus 285
8440 AG Heerenveen

Bezoekadres
De Rinkelbom
Zwanedrift 2
8446 KS Heerenveen

Telefoon: (0513) 468158

Podium Majeur

  • Filter op talent:

Over Ateliers Majeur

Ateliers Majeur wil zich profileren als basisvoorziening en netwerkorganisatie die waarde toevoegt aan alle partners die er zijn in haar kunst en culturele omgeving. Ateliers Majeur is een bundeling van kwaliteit, kennis en kunde die ze wil delen. We willen onze passie, middelen en faciliteiten delen. Door te delen kunnen we verbinden en door te verbinden zijn we een vindplaats en ontmoetingsplek voor iedereen die verder wil met kunst en cultuur. Pijler in dit geheel is de verdere uitwerking van de eerder gelanceerde campagne: wetenschappelijk onderzoek liegt er niet om: Dans, theater, muziek en beeldende kunst geven plezier, maken blij, gezond en slim. Het zet jouw hersenen op scherp.

Ons streven is: kunst- en cultuureducatie is voor iedereen toegankelijk en brengt persoonlijke groei. We realiseren dit door te zorgen voor een breed aanbod van kunst en cultuureducatie. We richten ons daarbij op de aangetoonde effecten van kunst en cultuur op de persoonlijke ontwikkeling en op de effecten van kunst en cultuur op sociale en maatschappelijke vraagstukken. We maken gebruik van good practices en sluiten aan bij behoeftes maar wekken ook interesse op.

We werken samen met zoveel mogelijk particuliere partners uit de regio, met het onderwijs en zorg en welzijn en bedrijven, We zijn een maatschappelijk betrokken organisatie die vernieuwend, inspirerend en ondernemend wil zijn. Ateliers Majeur heeft in al haar activiteiten kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Cultuur is een werkwoord. Waar ga jij aan werken?