Contact

Adresgegevens

Ateliers Majeur wil iedereen de kans geven kunst te beleven, van kunst te genieten. Daarom verzorgen we lessen, cursussen, workshops, projecten en voorstellingen in de beeldende kunsten, op het gebied van dans, theater en muziek. Voor iedereen. En, als het aan ons ligt, met iedereen. Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

Postadres
Ateliers Majeur
Postbus 285
8440 AG Heerenveen

Bezoekadres
De Rinkelbom
Zwanedrift 2
8446 KS Heerenveen

Telefoon: (0513) 468158

Podium Majeur

  • Filter op talent:

Eindpresentatie AM op 24 juni a.s.

Het seizoen begint zijn einde te naderen en iedereen is druk bezig met alle voorbereidingen voor de vele voorstellingen en presentaties. Graag vragen wij uw aandacht voor één voorstelling in het bijzonder: de eindpresentatie op 24 juni a.s. in het Posthuis Theater.

Na het overweldigende succes van de ‘Under Construction’ voorstelling en het grote aantal leerlingen wat meedoet (maar liefst 160!), hebben wij besloten om 2 eindpresentaties te geven op zaterdag 24 juni a.s. Er is een voorstelling om 17.00 uur en één om 19.00 uur. Alle kinderen doen aan beide voorstellingen mee. De voorstelling duurt ongeveer een uur.

We hebben 2x 350 kaarten beschikbaar in de voorverkoop. Deze verkoop gaat via de receptie van De Rinkelbom op de Zwanedrift 2 in Heerenveen. De receptie is van maandag t/m donderdag geopend van 09.00-21.00 uur en op vrijdag van 09.00-16.00 uur. U kunt alleen contant afrekenen en er is geen mogelijkheid tot reserveren. Ook aan de zaal kunt u alleen contant afrekenen. Wij raden iedereen aan om kaarten in de voorverkoop te kopen zodat je gegarandeerd plaats hebt bij de voorstelling naar keuze. Wegens brandveiligheid kunnen wij namelijk niet meer mensen toe laten.

Welke groepen doen er mee aan de eindpresentatie?

  • Alle dansgroepen van Odette, behalve de volwassengroep
  • AMV-klassen van Victoria, Karen en Louiza
  • Theaterleerlingen: Ministars, Midistars, Maxistars en Superstars
  • Musicalklas
  • Alle muziekleerlingen spelen mee in een groot orkest Alle deelnemende leerlingen worden om 15.00 uur verwacht in het Posthuis Theater voor de doorloop van de gehele voorstelling. We verwachten dat ouders hun kinderen een broodje meegeven voor tussendoor. Tijdens beide voorstellingen zijn de leerlingen op het podium of achter de coulissen onder begeleiding van hun eigen docent. (De leerlingen zien elkaars bijdrage aan de presentatie tijdens de doorloop van 15.00 uur.) Rond 20.00 uur kunnen de kinderen weer worden opgehaald.

 

  • Aan alle muziekleerlingen: Op 20 juni van 16.00-17.00 uur en op 22 juni van 15.30-16.30 uur worden alle muziekleerlingen verwacht om aan te schuiven in een grote orkestrepetitie. Ze worden beide dagen verwacht. Alle reguliere lessen komen deze week te vervallen, tenzij een docent op eigen initiatief een les inplant. Maar dit hoort u dan via de eigen docent.
  • Aan alle niet-muziekleerlingen + AMV: Jullie hebben gewoon les deze week tenzij een docent op eigen initiatief een les inplant. Maar dit hoort u dan via de eigen docent.

Hoe zit dat nu met kaartverkoop bij Ateliers Majeur?

Wij proberen het kind en de jongere podiumervaring mee te geven: een echt podium, een volle zaal en soms zelfs met professioneel licht en geluid. Daarvoor maken wij extra kosten die niet zijn opgenomen in het lesgeld, zoals de extra inzet van docenten, het extra inhuren van licht en geluid tot en met het afhuren van het Posthuis Theater. Deze kosten proberen we voor een deel te dekken uit de verkoop van entreekaartjes. Om daarin één lijn te trekken zijn de kaartjes voor de voorstellingen in De Rinkelbom €2,- en voor de voorstellingen in het Posthuis Theater €5,- per stuk. Voor alle kinderen van 2 jaar en ouder dient een kaartje gekocht te worden.

 

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en u te mogen begroeten in het Posthuis Theater op 24 juni a.s.