Contact

Adresgegevens

Ateliers Majeur wil iedereen de kans geven kunst te beleven, van kunst te genieten. Daarom verzorgen we lessen, cursussen, workshops, projecten en voorstellingen in de beeldende kunsten, op het gebied van dans, theater en muziek. Voor iedereen. En, als het aan ons ligt, met iedereen. Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

Postadres
Ateliers Majeur
Postbus 285
8440 AG Heerenveen

Bezoekadres
De Rinkelbom
Zwanedrift 2
8446 KS Heerenveen

Telefoon: (0513) 468158

Podium Majeur

  • Filter op talent:

Lesruimtes

Ateliers Majeur beschikt over twee locaties: De Rinkelbom aan de Zwanedrift 2 in Heerenveen en De Heerenveense School aan de Mincklerstraat 11 in Heerenveen.

De Rinkelbom heeft diverse lesruimtes met uiteenlopende instrumenten. Ook is er een danszaal (100 m2) aanwezig. Daarnaast beschikken we over onze eigen podiumzaal met 300 zitplaatsen. In de Heerenveense school beschikken we ook over diverse zalen, een schilderlokaal, een keramieklokaal en lokalen die geschikt zijn voor beeldende kunsten.

Al onze lessen vinden zo veel mogelijk plaats op deze locaties. Maar we kunnen ook uitwijken naar de scholen of natuurlijk ‘en plein air’ als het om schilderen gaat.

Voor de verhuur van deze ruimte’s verwijzen we u door naar het kopje: verhuur ruimte’s.