Contact

Adresgegevens

Ateliers Majeur wil iedereen de kans geven kunst te beleven, van kunst te genieten. Daarom verzorgen we lessen, cursussen, workshops, projecten en voorstellingen in de beeldende kunsten, op het gebied van dans, theater en muziek. Voor iedereen. En, als het aan ons ligt, met iedereen. Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

Postadres
Ateliers Majeur
Postbus 285
8440 AG Heerenveen

Bezoekadres
De Rinkelbom
Zwanedrift 2
8446 KS Heerenveen

Telefoon: (0513) 468158

Podium Majeur

  • Filter op talent:

Kennissessie cultuur & ondernemerschap

Kunstencentrum Ateliers Majeur gaat samen met ondernemers uit de regio Heerenveen op zoek naar de creatieve ruimte in hun organisatie en/of bedrijf. Het is een meerjarig onderzoekstraject waarbij de samenwerking, partnerschap en maatschappelijk investeren centraal staan. De Aftrap is op donderdagmiddag 24 mei aanstaande.

Ateliers Majeur is steeds op zoek naar mogelijkheden en manieren om kunst en cultuur in te zetten voor de samenleving. Middels dit onderzoekstraject wordt antwoord gezocht op de vraag hoe kunst en cultuur kan bijdragen aan de ontwikkeling van personeel in een organisatie en dus aan de ontwikkeling van een organisatie/bedrijf. Centraal staat de vraag: kennen we het creatieve potentieel van ons personeel voldoende?

Tijdens De Aftrap op donderdag 24 mei is een kennissessie gepland met wetenschapper Rebecca Schaefer en een aantal deelsessies vol inspiratie en beleefmomenten. Een namiddag die de deelnemers anders naar zichzelf, medewerkers en de organisatie laten kijken. Aanmelden is mogelijk tot een maximum van 60 deelnemers. Reserveer een gratis entreeticket via pr@ateliersmajeur.nl.

De opbrengst van dit onderzoek wordt voor een deel gebruikt om mensen met een beperking, die wellicht geen werkgever hebben, beter toegang te bieden tot kunst en cultuur. In nauwe samenwerking met onder andere Talant en met ondersteuning van Lions Heerenveen 2.0 wordt tevens geïnvesteerd in een breder en verdiepend aanbod voor deze doelgroep.