Contact

Adresgegevens

Ateliers Majeur wil iedereen de kans geven kunst te beleven, van kunst te genieten. Daarom verzorgen we lessen, cursussen, workshops, projecten en voorstellingen in de beeldende kunsten, op het gebied van dans, theater en muziek. Voor iedereen. En, als het aan ons ligt, met iedereen. Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

Postadres
Ateliers Majeur
Postbus 285
8440 AG Heerenveen

Bezoekadres
De Rinkelbom
Zwanedrift 2
8446 KS Heerenveen

Telefoon: (0513) 468158

Podium Majeur

  • Filter op talent:

extra: SamenspelWeken

Nieuw bij Ateliers Majeur: SamenspelWeken! Dit seizoen, 2017-2018, organiseert Ateliers Majeur opnieuw SamenspelWeken: Want samen is alles leuker! Samen muziek maken, samen dansen, samen toneel spelen, samen zingen: samenspel geeft extra plezier en vormt een belangrijk onderdeel van het Ateliers Majeur lespakket.

Gedurende 4 weken verspreid over het cursusjaar 2017-2018 zullen alle muziekcursisten deelnemen aan groepslessen in de SamenspelWeken, welke de reguliere muziekles in deze 4 weken vervangt. (Hou er rekening mee dat de les in deze weken mogelijk op een andere dag en tijd kan plaatsvinden). Ook de cursisten van de andere afdelingen zullen aan de SamenspelWeken deelnemen in de vorm van een speciale workshop of een presentatie.

We gaan met z’n allen op zoek naar zo veel mogelijk manieren om samen te werken en kennis te maken met elkaars discipline. Uiteindelijk werken we samen naar een spectaculaire eindpresentatie toe op donderdag 28 juni in het Posthuis Theater.

Zet deze data vast in je agenda en zorg dat je erbij bent!

SamenspelWeek 1: 13-19 november

SamenspelWeek 2: 29 januari-4 februari

SamenspelWeek 3: 9-15 april

SamenspelWeek 4: 18-24 juni