Contact

Adresgegevens

Ateliers Majeur wil iedereen de kans geven kunst te beleven, van kunst te genieten. Daarom verzorgen we lessen, cursussen, workshops, projecten en voorstellingen in de beeldende kunsten, op het gebied van dans, theater en muziek. Voor iedereen. En, als het aan ons ligt, met iedereen. Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

Postadres
Ateliers Majeur
Postbus 285
8440 AG Heerenveen

Bezoekadres
De Rinkelbom
Zwanedrift 2
8446 KS Heerenveen

Telefoon: (0513) 468158

Podium Majeur

  • Filter op talent:

Samenwerking Verbeeld!

School De Rank en de Pols in Tijnje werken samen aan een fusie van beide scholen. Dit doen ze door middel van de disciplines: dans, beeldend + film

“Samenwerking” is het motto. In het kader hiervan is er een DANS KICK-OFF georganiseerd schoolbreed voor 140 leerlingen (oktober 2016) waarna een beeldend project wordt uitgevoerd schoolbreed. Daarnaast wordt de discipline film ingezet om ouders te informeren met de titel: ”Niet te moeilijk doen, de kinderen hebben het leuk…” (februari + maart/april 2017)

O.l.v. beeldend kunstenaars Alie Popkema en Jeanette Scheffer maakten alle 140 leerlingen ‘een muur van samenwerking’ die onlangs geopend werd op vrijdag 31 maart.

Voor meer foto’s: zie onze facebookpagina https://www.facebook.com/AteliersMajeur/