Contact

Adresgegevens

Ateliers Majeur wil iedereen de kans geven kunst te beleven, van kunst te genieten. Daarom verzorgen we lessen, cursussen, workshops, projecten en voorstellingen in de beeldende kunsten, op het gebied van dans, theater en muziek. Voor iedereen. En, als het aan ons ligt, met iedereen. Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

Postadres
Ateliers Majeur
Postbus 285
8440 AG Heerenveen

Bezoekadres
De Rinkelbom
Zwanedrift 2
8446 KS Heerenveen

Telefoon: (0513) 468158

Podium Majeur

  • Filter op talent:

Verhuur ruimtes

Bent u op zoek naar een inspirerende en creatieve omgeving voor een bijeenkomst, een lezing of presentatie? Of: Als zelfstandig docent ondernemer aan de slag bij Ateliers Majeur?

Ateliers Majeur kan u deze ruimte bieden. Het centrum heeft de beschikking over 2 unieke locaties in Heerenveen.

In Heerenveen beschikken we over een prachtige zaal met podium. Deze zaal is uitstekend geschikt voor het geven van presentaties, uitvoeringen, voorstellingen en optredens. Onze zaal in het gebouw De Rinkelbom aan de Zwanedrift 2 heeft 300 comfortabele stoelen, beschikt over goede licht- en geluidsvoorzieningen. Ateliers Majeur biedt, naast deze grote zaal, ook nog een ruime danszaal met spiegelwanden, barres en kleedkamers met douche aan. Daarnaast beschikt Ateliers Majeur over muzieklokalen van diverse afmetingen in Heerenveen. Deze lokalen zijn voorzien van een geluidsinstallatie en piano. In De Heerenveense School, Minckelersstraat 11 in Heerenveen – onze afdeling beeldende kunsten, kunnen lokalen worden gehuurd voor diverse workshops. Voor onder meer muziekpresentaties kan los instrumentarium worden gehuurd.

Ben je cultureel ondernemend docent en zoek je een lesruimte in een omgeving waar creativiteit wordt omarmd, sterker nog: wordt geademd? Dan zijn de locaties van Ateliers Majeur zoals bijvoorbeeld De Rinkelbom en de Heerenveense School voor jou een uitgelezen plek. We bieden je niet alleen de mogelijkheid als docent zaken te doen met je eigen klanten, maar ook samenwerkingen aan te gaan met andere ondernemers. En ook jouw leerlingen genieten mee van de vele meerwaarden die de verschillende locaties te bieden hebben.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en over de tarieven van zakelijk verhuur? Of hebt u speciale wensen? Bel of mail! Telefoon 0513-468158. E-mail info@ateliersmajeur.nl.