Contact

Adresgegevens

Ateliers Majeur wil iedereen de kans geven kunst te beleven, van kunst te genieten. Daarom verzorgen we lessen, cursussen, workshops, projecten en voorstellingen in de beeldende kunsten, op het gebied van dans, theater en muziek. Voor iedereen. En, als het aan ons ligt, met iedereen. Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

Postadres
Ateliers Majeur
Postbus 285
8440 AG Heerenveen

Bezoekadres
De Rinkelbom
Zwanedrift 2
8446 KS Heerenveen

Telefoon: (0513) 468158

Podium Majeur

  • Filter op talent:

Zorg en Welzijn

Kunst is voor iedereen!

Ateliers Majeur richt zich met haar aanbod ook op mensen met een beperking en bijvoorbeeld mensen met een dementie. Dit doen we door zowel actieve kunstbeoefening als het beleven van kunst toegankelijker te maken voor mensen in verschillende situaties.
Onze partners (bijvoorbeeld Talant in Heerenveen en Tinz) spannen zich in om kwaliteit van leven, bewustwording, onderlinge samenwerking, participatie en inspiratie te bevorderen. Zij zien geen drempels, maar uitdagingen! En zo ook Ateliers Majeur!
Met kunst en cultuur als middel vullen onze kunstenaars docenten met hun eigen expertise aan. En zo ontstaan de mooiste projecten die we in gezamenlijkheid uitvoeren. Op maat, in het (speciale) onderwijs, ‘regulier’ en extern.

Benieuwd naar ons speciale aanbod? Klik hier!