Contact

Adresgegevens

Ateliers Majeur wil iedereen de kans geven kunst te beleven, van kunst te genieten. Daarom verzorgen we lessen, cursussen, workshops, projecten en voorstellingen in de beeldende kunsten, op het gebied van dans, theater en muziek. Voor iedereen. En, als het aan ons ligt, met iedereen. Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

Postadres
Ateliers Majeur
Postbus 285
8440 AG Heerenveen

Bezoekadres
De Rinkelbom
Zwanedrift 2
8446 KS Heerenveen

Telefoon: (0513) 468158

Podium Majeur

  • Filter op talent:

Centra voor Meedoen (senioren)

Op diverse plaatsen in de gemeente Heerenveen zijn centra voor meedoen. Mede georganiseerd door Caleidoscoop, De Friese Wouden met ondersteuning van de gemeente Heerenveen.

Op dit moment zijn de centra in ontwikkeling. Hieronder zijn al een aantal gegevens bekend. Wilt u meer informatie/op de hoogte gehouden worden? Stuur ons dan een e-mail op info@ateliersmajeur.nl

Tekenen en schilderen senioren in De Greiden

Houdt u van schilderen, van tekenen? Heeft u al eens een schilderij gemaakt of wilt u dat nog altijd zo graag eens doen? Wel of nog nooit geschilderd of getekend: u bent van harte welkom mee te doen in deze korte cursus. Een ervaren kunstenaar leert u op laagdrempelige manier een aantal basisprincipes.

  • Locatie: Wijkcentrum De As, Heerenveen
  • Docent: docent Ateliers Majeur
  • Startdatum: volgt