Contact

Adresgegevens

Ateliers Majeur wil iedereen de kans geven kunst te beleven, van kunst te genieten. Daarom verzorgen we lessen, cursussen, workshops, projecten en voorstellingen in de beeldende kunsten, op het gebied van dans, theater en muziek. Voor iedereen. En, als het aan ons ligt, met iedereen. Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

Postadres
Ateliers Majeur
Postbus 285
8440 AG Heerenveen

Bezoekadres
De Rinkelbom
Zwanedrift 2
8446 KS Heerenveen

Telefoon: (0513) 468158

Podium Majeur

  • Filter op talent:

Maatwerk

Ateliers Majeur is het centrum voor de kunsten in de gemeente Heerenveen. Bij ons kun je je verdiepen in diverse soorten muziek, theater, dans en beeldende kunsten. De gemeente Heerenveen geeft ons subsidie om te zorgen dat binnen haar gemeentegrenzen, de basis voor kunst- en cultuureducatie voor kinderen en jongeren gegarandeerd is. Daarnaast doen we vele projecten met verstandelijk beperkte mensen/mensen met een zorgvraag, in de zorg en welzijn, op scholen en in de wijken.

Ateliers Majeur staat voor kwaliteit en maatwerk. Bij vragen kun je daarom altijd contact zoeken met ons via info@ateliersmajeur.nl of ons bellen op 0513-468158.

Wat zijn de huidige projecten (binnen zorg en welzijn) in Heerenveen?

  • Kunst en Meedoen: daaronder vallen een koor, een blues- en een rockband, muziek en beleving en djembé voor mensen met een beperking.
  • Cultuursalon voor mensen met geheugenproblemen.
  • Centra voor meedoen: in De Greiden is een schildergroep.

Ateliers Majeur heeft kwaliteit en maatwerk hoog in het vaandel staan. Voor alles geldt: wij kunnen veel in overleg aanbieden. In het individuele segment biedt Ateliers Majeur cursussen voor iedereen. En we bedoelen daarmee ook echt iedereen: jong, oud, grijs en stout en al dan niet beperkt.

Door eigen docenten of doordat wij als netwerkorganisatie vele contacten in de regio hebben. We werken samen met talloze partners. Een deel daarvan vindt u op onze website op de partnerpagina. Ateliers Majeur is een netwerkorganisatie en kan u dus altijd koppelen aan een passende docent en/of organisatie.