Cultuuraanbieders

Yoga

Little Spirit Yoga

Mijn naam is Irma Oost en naast kinderyogadocente bij Little Spirit Yoga ben ik vooral moeder van 2 dochters. Mijn grote liefde voor kinderen en ervaring als gastouder en passie voor spiritualiteit, bewustwording en yoga, hebben mij doen besluiten mijn bedrijf Little Spirit Yoga op te richten.

Wat mij opviel tijdens het werken met kinderen maar ook bij mijn eigen dochters is dat zij veel prikkels te verwerken hebben. Daarnaast ligt de nadruk in de huidige samenleving vooral op het denken en presteren. Dit alles kan stress en vermoeidheid veroorzaken en kinderen kunnen hierdoor onveilig en onzeker worden. Terwijl een kind kind moet kunnen zijn en zoveel mogelijk onbevangen in het leven moet kunnen staan. Dit is essentieel voor de rest van hun leven.

Met mijn yogalessen wil ik hen de ruimte, de liefde en handvatten geven die zij nodig hebben. Daarmee wil ik bijdragen aan het opgroeien van ontspannen, zelfbewuste, evenwichtige mensen die liefdevol met zichzelf en hun omgeving omgaan.

Ik heb de erkende opleiding Docent Kinderyoga gevolgd bij Jip & Jan Academie in Almere en daarnaast heb ik bij Arterre, Nijmegen de opleiding Meditatie en Mindfulness met kinderen en de training Mindfulteens gevolgd. Vanaf 5 september 2019 start Little Spirit Yoga weer met de yogalessen.

docent

Irma Oost

locatie

De Rinkelbom, Zwanedrift 2, Heerenveen

planning

donderdag en vrijdag

leeftijd

vanaf 8 jaar

tijd

zie website

prijs

€85,- voor 10 lessen

Telefoon:

0610261686