Cursussen

Kleintje(s) Cultuur in Sfinx in Heerenveen

Docent:

Zizi Koelemeijer | Amber Kwant

Kleintjes Cultuur betekent kunst en cultuur ontdekken in je eigen tempo. Op zaterdagochtend kom je gezellig met je ouder(s)/verzorger(s) om muziek te maken of theater uit te proberen. Deze cursusreeks van 3 lessen is speciaal opgezet voor de kleintjes onder ons: peuters en kleuters.

  • Zaterdag 22 juni: muziek door Amber Kwant
  • Zaterdag 29 juni: theater door Zizi Koelemeijer
  • Zaterdag 6 juli: muziek én theater door Amber en Zizi

Zizi Koelemeijer (theater) vertelt over haar lessen:
Mijn naam is Zizi en ik geef op zaterdagochtend theater-met-een-vleugje-muziek-lessen aan de kleintjes van Heerenveen! Er wordt gewerkt met emoties, ritme, muziek, inbeeldingsvermogen, uitbeelden en nog meer. Elke week draait het om een ander thema waar we mee aan de slag gaan.

Amber Kwant (muziek) vertelt over haar lessen:
Ik ben Amber Kwant en ik ben 21 jaar. Ik woon in Sneek en studeer op dit moment nog aan het conservatorium voor de opleiding Docent Muziek. Muziek maken is echt mijn passie en dit wil ik graag doorgeven aan iedereen! In muziek kun je je soms helemaal verliezen en dat is naar mijn idee echt superfijn. Alle kinderen op jonge leeftijd hebben een perfect gevoel voor ritme. Als ze ouder worden en hier niets mee doen, is dat een gemiste kans, waardoor dit ritmegevoel verdwijnt. In de lessen Kleintje(s) Cultuur gaan we bezig om dit ritmegevoel vast te houden en maken we gezellig muziek met zijn allen. Er komen allemaal liedjes en spelvormen voorbij die te maken zullen hebben met het seizoen of andere gebeurtenissen en feestdagen. Al met al wordt het een gezellige ochtend!

 

Datum

zaterdag 22 en 29 juni, 6 juli 2019

Tijd

10.15-11.00 uur

Locatie

Sfinx, Dracht 111 in Heerenveen

Prijs

gratis