Cursussen

Kleintje(s) Cultuur

Docent:

Marjanne Oost | Zizi Koelemeijer | Victoria Nair-Price

Kleintjes Cultuur betekent kunst en cultuur ontdekken in je eigen tempo in de veilige omgeving van De Rinkelbom. Op zaterdagochtend kom je gezellig met je ouder(s)/verzorger(s) om te dansen, muziek te maken, theater uit te proberen of kunst te maken. Deze cursusreeks van 6 lessen is speciaal opgezet voor de kleintjes onder ons: peuters en kleuters.

Wat cultuurt uw kleintje graag? Ga mee op ontdekkingstocht met ervaren docenten. En doe als ouder gezellig mee of drink met andere ouders een kopje koffie of thee.

Er is een ronde in september/oktober, november/december, maart/april en mei/juni. Een aantal weken voordat een nieuwe ronde begint, vind je het aanbod op deze website en kun je je direct inschrijven.

De nieuwe reeks begint op zaterdag 10 november met Marjanne, Zizi en Victoria.

Zizi Koelemeijer (theater) vertelt over haar lessen:

Mijn naam is Zizi en ik geef op zaterdagochtend theater-met-een-vleugje-muziek-lessen aan de kleintjes van Heerenveen! Er wordt gewerkt met emoties, ritme, muziek, inbeeldingsvermogen, uitbeelden en nog meer. Elke week draait het om een ander thema waar we mee aan de slag gaan.

Marjanne Oost (dans) vertelt over haar lessen:

Elke les worden de kinderen meegenomen in een dansverhaal waarbij wordt ingespeeld op de belevingswereld van het jonge kind. Sprookjes, dieren en verschillende manieren van bewegen vormen de rode draad in de les. Spelenderwijs leren ze de bewegingsmogelijkheden van hun lichaam ontdekken en van de muziek. Samen dansen, bewegen, de fantasie wereld in stappen, plezier maken en genieten! De lessen leveren een bijdrage aan de lichamelijke, sociale, emotionele en verstandelijke ontwikkeling van het jonge kind.

Datum

zaterdag 10 november | 10, 17, 24 november, 1, 8 en 15 december

Tijd

10.00 - 10.45 uur

Locatie

De Rinkelbom, Zwanedrift 2

Prijs

€42,-