Cursussen

Kleuterdans 4-5 jaar

Docent:

Marion Nagelhout

Begint jouw kind ook spontaan te dansen of lekker mee te bewegen op muziek? Dan is Kleuterdans (ADV) een hele leuke les om de ontwikkeling van hun natuurlijke maat- en ritmegevoel door middel van improvisatie en eenvoudige oefeningen te stimuleren. Op een speelse en fantasierijke manier worden de kinderen ingeleid in de wereld van de dans.

ADV is de ultieme les om uw kleuter creatief te onderwijzen binnen de muziek en dans. Er wordt gewerkt met thema's die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. ADV is de afkorting voor Algemene Dansante Vorming, ook wel Kleuterdans genoemd. Deze les is zeer geschikt om kinderen van 4 en 5 jaar jaar kennis te laten maken met dans.

Tijdens de ADV lessen wordt veel aandacht besteed aan de rijke fantasie van de kinderen zelf met als doel kennis te laten maken met dans. Wekelijks leren de kinderen de basistechnieken van verschillende dansstijlen, bijvoorbeeld (klassiek) ballet, modern, jazz en streetdance. Op een speelse en educatieve manier wordt er 45 minuten lang gewerkt aan de muzikaliteit, maatsoorten tellen, verschillende ritmes, improvisatie en eigen creativiteit.

Datum

Start 2 september 2019

Tijd

15.15-16.00 uur

Locatie

De Rinkelbom, Zwanedrift 2, Heerenveen

Prijs

zie website

Contact

Telefoon:

0513625694