Cursussen

Zangles | Muziekcentrum De Speeldoos | Marcia van Eldik

Docent:

Marcia van Eldik

Zangles | Muziekcentrum De Speeldoos

Zangles wordt bij ons gegeven door Marcia van Eldik.

Deze lessen worden gegeven als individuele les en/of groepsles.

Haar liefde voor zingen ontstond toen ze als kind bij een koor ging. Later, tijdens haar studie in Groningen en ook daarna zong ze met veel plezier in verschillende koren, zoals het NVE, het NSK en het NNCK. Zo ontstond het idee om van de muziek haar beroep te maken en zanglerares te worden. Ze volgde lessen aan de Schumann Akademie en had zangles van onder andere Adi Legué en Roelien van Wageningen. Ook heeft ze koordirectielessen gevolgd, bij Wilfred Reneman, Piet Roorda en Gerben van der Veen. Vanaf 2002 geeft ze les in Heerenveen, vanaf 2014 ook bij ‘De Speeldoos’.

Ze is momenteel dirigent van het gemengd koor ‘Nim it sa it is’ uit Jonkersland. Ze geeft workshops stemvorming aan koren uit de regio. Ook heeft ze als solist aan verschillende koorprojecten meegewerkt en geeft concerten met verschillende begeleiders.

Zangles geeft ze met veel enthousiasme. Omdat iemands stem heel persoonlijk is, vindt zij het heel belangrijk dat iemand zich prettig voelt in de les. Geen stem is gelijk en dus is ook geen zangles gelijk; het is altijd maatwerk. In overleg en naar behoefte wordt de inhoud van de lessen bepaald.

Te denken valt aan: stemvorming, zangtechniek, muzikale ontwikkeling, noten leren lezen, interpretatie, expressie, presentatie en/of het voorbereiden voor een auditie.

Al met al: beter leren zingen met als doel er nog meer plezier aan te beleven.

Marcia geeft op woensdag(ochtend) en op vrijdag les bij ons.

Standaardles is 30 minuten per week en de kosten daarvoor zijn €60,- per maandtermijn. Ook andere lestijden zijn op afspraak mogelijk.

Heel graag tot ziens bij Muziekcentrum De Speeldoos!

Datum

Start lessen 26 augustus 2019, instromen het hele jaar mogelijk

Tijd

In overleg

Locatie

De Rinkelbom, Zwanedrift 2, Heerenveen

Prijs

afhankelijk van lesvorm

Contact

Telefoon:

0630488992