The game of fean

The Game of Fean

Hét nieuwe spel van Heerenveen!

The Game om Heerenveen op een eigenzinnige manier te leren kennen! Durf jij het aan om in een race tegen de klok kriskras door Heerenveen op zoek te gaan naar puzzelstukjes die jou een schatkaart onthullen? Iedereen kan meedoen aan dit interactieve spel dat gespeeld wordt door middel van tablets. Alleen of in groepjes strijden jullie tegen elkaar én de klok: wie zal de schat vinden?

The Game of Fean is te boeken voor scholen, gezinnen, toeristen en als bedrijfsuitje. Het startpunt is Museum Heerenveen. Hierdoor zijn arrangementen voor een dagdeelvullend programma ook goed realiseerbaar. Er is een spelleider/gids bij te boeken, maar u kunt ook zelf de aanwijzingen van de tablet volgen. Kortom: een spel dat voor iedereen toegankelijk is en u anders naar Heerenveen laat kijken.

Hoeveel betaal ik voor The Game of Fean?

  • Scholen: €60,- + €1,- per leerling. Begeleiders vanuit school gratis. Duur: 1,5 uur. Dit is incl. een museumbegeleider.
  • Gezin: €20,- + €1,- per persoon. U speelt het spel zelfstandig.
  • Kinderfeestjes: €85,- (4-12 jaar), duur 1,5 uur, maximaal 10 personen (incl. begeleiders). Elke persoon extra: €8,50. Dit is incl. een museumbegeleider, chips en drinken.
  • Bedrijfsuitje: vraag naar de mogelijkheden/arrangementen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pieter Jan Struik via Pj.struik@ateliersmajeur.nl. Of u vult gelijk het aanvraagformulier voor het spel in!

Lees meer

Aanvraagformulier