The game of fean

The Game of Fean

Hét nieuwe spel van Heerenveen!

The Game of Fean op een eigenzinnige manier te leren kennen! Durf jij het aan om in een race tegen de klok kriskras door Heerenveen op zoek te gaan naar puzzelstukjes die jou een schatkaart onthullen? Iedereen kan meedoen aan dit interactieve spel dat gespeeld wordt door middel van tablets. Alleen of in groepjes strijden jullie tegen elkaar én de klok: wie zal de schat vinden?

De Game om Heerenveen is te boeken voor scholen, toeristen en als bedrijfsuitje. Het startpunt is Museum Heerenveen. Hierdoor zijn arrangementen voor een dagdeelvullend programma ook goed realiseerbaar. Er is een spelleider/gids bijboekbaar, maar u kunt ook zelf de aanwijzingen van de tablet volgen. Kortom: een spel dat voor iedereen toegankelijk is en u anders naar Heerenveen laat kijken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pieter Jan Struik via Pj.struik@ateliersmajeur.nl. Of u vult gelijk het aanvraagformulier voor het spel in!

Let op: het invullen van dit formulier is geen boekingsbevestiging. Uw aanvraag wordt z.s.m. verwerkt. Vervolgens zult u een persoonlijke schriftelijke bevestiging van ons ontvangen.

Lees meer

Aanvraagformulier