Cultuuraanbieders

Docenten | Basgitaar, contrabas, electrisch gitaar, akoestisch gitaar

Gitaarschool Friesland

Leuke basgitaar- en gitaarlessen voor iedereen!

Gitaarschool Friesland is een muziekinstituut dat zich volledig gespecialiseerd heeft in het geven van gitaarles en basgitaarles. Wij werken alleen met gediplomeerde docenten omdat wij willen staan voor kwaliteit. Op dit moment beschikken wij over leslocaties in Leeuwarden, Joure en Heerenveen. Het is goed denkbaar dat er in de nabije toekomst nog meer leslocaties bijkomen. Hiervan zullen we dan uiteraard melding maken op onze website.

Lessen zijn mogelijk voor zowel beginners als gevorderden en voor zowel kinderen als volwassenen. Gerichte voorbereiding op een toelating aan een conservatorium of popacademie behoort ook tot de mogelijkheden. Wij hopen dat u of uw kind een hoop plezier zal beleven aan het volgen van onze lessen. De docenten van Gitaarschool Friesland zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Praktijkgerichte gitaarles:
Wij kiezen voor praktijkgerichte gitaarlessen toegespitst op het individu. Er is dus altijd sprake van een persoonlijke aanpak die zoveel mogelijk aansluit bij de leerling. Hierbij moet niet alleen gedacht worden aan de muzikale voorkeur van de leerling, maar ook bijvoorbeeld aan de manier waarop de leerling het makkelijkst leert. De ene persoon leer makkelijker vanuit de theorie en de ander is meer een “doener”. Noten leren lezen kan, maar is geen must. Het is ook goed mogelijk op gehoor en meer op gevoel goed te leren gitaarspelen. Beide is bij ons uiteraard mogelijk.

Gevorderde leerlingen kunnen geholpen worden, gericht op hun specifieke wensen. Leeftijd en ervaring spelen hierbij geen rol, wel plezier en motivatie. Docent Martin de Vries is gespecialiseerd in gitaar en Percy Hoff in basgitaar en contrabas.

Docenten:
Alle docenten van gitaarschool Friesland staan met grote regelmaat zelf op het podium en beschikken over veel praktijkervaring waarmee ze leerlingen verder kunnen helpen. Alle stijlen zijn uiteraard mogelijk. Of u of uw kind nu akoestische gitaar wil leren spelen of meer interesse heeft in metal of jazz, wij zijn van alle markten thuis.

Een proefles is gratis. Instromen kan gedurende het jaar.

Specialisatie: Basgitaar, contrabas, elektrische gitaar, akoestische gitaar.

Klik om cookies te accepteren deze inhoud te activeren
Telefoon:

06 15 02 04 93