Cursussen

Muzieklessen | Schminken en grimeren | Werken met klankschalen

Docent:

Elfriede de Rijk

Muziekschool "Elfriede de Rijk" is al meer dan 60 jaar een muzikaal begrip in Heerenveen. U kunt bij mij les krijgen op de volgende instrumenten: harp, zang, piano, keyboard, blok-, alt-, tenor- en basfluit. Kijk voor meer informatie op mijn website bij het kopje "muziekschool".

Schminken en grimeren doe ik nu al 22 jaar met veel plezier. Ik heb dit vaak gedaan op festivals, bij theaterwerk, voor particuliere opdrachten, bij toneelgezelschappen, activiteiten in Thialf, als gastdocent op scholen en ik heb workshops bij bedrijven mogen geven. Kijk voor meer info op mijn website bij het kopje "schminken/grimeren".

Als werker met klankschalen werk ik vanuit de oude indianencultuur en verzorg ik o.a. innerlijke reizen. Die zorgen ervoor dat we o.a. in deze snelle tijd in onze innerlijke kracht komen te staan in plaats van te handelen vanuit een wilskracht, wat ons veel energie kost in plaats van oplevert. Hierbij werk ik ook met o.a. krachtdieren en totemdieren. Ik heb hier een opleiding in gevolgd om op een zuivere manier als klankschalenwerker met respect naar u als cliënt mijn kennis neer te zetten. Voor meer info verwijs ik u naar mijn website, onder het kopje "werken met klankschalen".

info@elfriedederijk.nl

Lesduur

In overleg

Tijd

In overleg

Locatie

Zie website

Prijs

Zie website

Contact