Cursussen

Popkoor

Docent:

Liesbeth Ruizendaal

Zangschool Vocalliezz heeft 2 popkoren, 1 op de maandag en 1 op de woensdag.
Om bij onze popkoren te zingen heb je GEEN zangervaring nodig. Dat je alleen onder de douche of in de auto zingt is genoeg. Het belangrijkste is dat je het leuk vindt en de rest leer je bij ons popkoor. Als je al wel zangervaring hebt dan is dit mooi meegenomen!

In een ontspannen sfeer zing je nieuwe liedjes, leer je hoger/harder zingen en krijg je regelmatig kippenvel van hoe mooi het samen klinkt. Als je zingt bij ons popkoor krijg je er als extraatje veel zangtechniek bij. Waardoor je met nog meer plezier zingt. Je hebt geen zangervaring nodig en je hoeft geen stemtest te doen om bij ons popkoor te zingen.

Wij zijn de enige 2 popkoren in Heerenveen met vrouwen tussen de 20 en 55 jaar. Het is een gezellige mix met altijd wel een paar mensen van je eigen leeftijd. Beide koren bestaan momenteel uit ongeveer 20 leden.

Na een warming–up van de stem zingen we veel verschillende liedjes en stijlen: pop, rock, soul, Nederlands, er komt van alles voorbij.

Er zijn altijd een aantal optredens per jaar waar we naartoe werken. We hebben in het verleden opgetreden op het Dickens Festijn in Lemmer, met bigband Heerenveen en in de Tjongerschans met kerst.

Je kunt altijd een gratis proefles volgen om te kijken of zingen in ons popkoor wat voor je is.

Datum

Start september 2019

Tijd

20.00-21.45 uur

Locatie

Kempenaer, Dr. Wumkeslaan 4, Heerenveen

Prijs

€24,90 per maand

Contact

Telefoon:

0617864665