Contact

Adresgegevens

Ateliers Majeur wil iedereen de kans geven kunst te beleven, van kunst te genieten. Daarom verzorgen we lessen, cursussen, workshops, projecten en voorstellingen in de beeldende kunsten, op het gebied van dans, theater en muziek. Voor iedereen. En, als het aan ons ligt, met iedereen. Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

Postadres
Ateliers Majeur
Postbus 285
8440 AG Heerenveen

Bezoekadres
De Rinkelbom
Zwanedrift 2
8446 KS Heerenveen

Telefoon: (0513) 468158

Podium Majeur

  • Filter op talent:

Onderwijs

Met haar educatieve aanbod ondersteunt Ateliers Majeur het primair en voortgezet onderwijs in de gemeenten Heerenveen en Opsterland bij hun kunst- en cultuureducatie. Zeker 10.000 leerlingen zijn actief betrokken bij de cultuureducatieve programma’s en daarmee heeft Ateliers Majeur een bereik van nagenoeg 100%!

Ateliers Majeur organiseert en coördineert de activiteiten en laat de leerlingen kennis maken met verschillende vormen van kunst en cultuur. De activiteiten vinden plaats op de scholen, maar ook op andere locaties zoals de professionele ruimtes van Ateliers Majeur in Heerenveen en Opsterland. Ateliers Majeur werkt hierbij nauw samen met haar culturele partners: theaters, bibliotheken en musea in beide gemeenten. Wat te denken van een kijkje achter de schermen – of zelfs op het podium – van het Posthuis Theater?

‘Ateliers Majeur heeft een groot aanbod. Ze blijven ontwikkelen en staan open voor nieuwe impulsen.’

‘Dat wat Ateliers Majeur biedt, sluit goed aan bij onze wensen.’

‘Het maakt de school leuker en ouders tevreden. Kinderen worden uitgedaagd hun talenten verder en beter te ontwikkelen. Dit vergroot hun zelfvertrouwen. We kunnen niet zonder!’

‘Geweldig dat onze leerlingen op deze manier in aanraking komen met muziek en zo de mogelijkheid krijgen een instrument te leren bespelen.’