Contact

Adresgegevens

Ateliers Majeur wil iedereen de kans geven kunst te beleven, van kunst te genieten. Daarom verzorgen we lessen, cursussen, workshops, projecten en voorstellingen in de beeldende kunsten, op het gebied van dans, theater en muziek. Voor iedereen. En, als het aan ons ligt, met iedereen. Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

Postadres
Ateliers Majeur
Postbus 285
8440 AG Heerenveen

Bezoekadres
De Rinkelbom
Zwanedrift 2
8446 KS Heerenveen

Telefoon: (0513) 468158

Podium Majeur

  • Filter op talent:

Primair onderwijs Heerenveen

Kunst maakt blij, gezond en slim. Het prikkelt, inspireert, maakt nieuwsgierig, verbaast, ontroert, verwondert, zet de wereld op zijn kop, geeft energie, maakt je aan het lachen of huilen en nog zoveel meer..

In het primair onderwijs in Heerenveen maken kinderen kennis met/’doen’ kinderen kunst en cultuur in korte en langlopende projecten (op maat) en in vooraf samengestelde en in tijd vastgestelde cultuurblokken. Ateliers Majeur biedt diverse programma’s aan. Deze komen veelal tot stand in nauw overleg met de scholen. Elk programma en project is in die zin uniek en op maat gemaakt.

Wat bieden we onder andere aan in primair onderwijs Heerenveen?

  • Kunstateliers
  • Atelier in de school
  • Frysk LeerOrkest
  • POP in de school
  • Museumeducatie i.s.m. museum Belvédère
  • Educatie rondom Oranjewoud Festival

En hè, waar haal je als docent in het basisonderwijs ook de tijd vandaan om ook op het gebied van kunst- en cultuureducatie steeds het beste te kunnen brengen? Het hoeft niet! Laat de kunst-, cultuur- en/of muzieklessen over aan enthousiaste en bevlogen professionals. Vlieg ze in! Bij Ateliers Majeur staan we te popelen samen met de school, samen met de groepsleerkracht de mooiste, de leukste en leerzaamste projecten te ontwikkelen.