Cultuuraanbieders

Docent | Gitaar

Gitaar Spylerij Eelco Engelsma

Gepassioneerde Spaanse riedels, een vette Mississippi Delta Blues toon, opwindende rock riffs, sparren met hedendaagse (pop)liedjes; voor mij nog altijd een bron van inspiratie, misschien ook voor jou!
Gitaarles: Basis en verdieping. Privé-, duo- en groepsles (gitaarklas). Elektrisch en akoestisch gitaar. Conservatorium bevoegd.

Ik ben al jaren actief als gitaardocent en muzikant. Begonnen met klassiek , Blues en 'deurdonderen', vervolgens ondergedompeld in de metalen klanken van Iron Maiden en via het Conservatorium en spelen in bands verdere verdieping gezocht in het gitaarland. Conclusie: De bodem is nog steeds niet in zicht!

Ik zie bij veel (oud)leerlingen dat gitaarspelen een onderdeel van hun leven is geworden,  gewoon lekker pingelen, in een bandje spelen of besmet raken met het gitaarvirus. Niet alleen met het verstand maar vooral met intuïtie, gevoel en fantasie. Dat is al genoeg,... denk ik.

Bij mij kun je privé -, duo- en groepslessen volgen. Ik verzorg ook gitaarprojecten in het basis en middelbaar onderwijs.

Gewoon lekker spelen en ontdekken? Later in een bandje spelen? Iemand begeleiden? Onderzoeken van diverse gitaarstijlen zoals gypsy, rock, jazz, klassiek, Blues, country, swier metaal? Je eigen creativiteit ontwikkelen d.m.v. improvisatie, akkoordenkennis en compositie? Blijven steken bij YouTube? Gratis proefles? Laat het me weten.