Cultuuraanbieders

Beeldend

Hanneke Pereboom | Cursussen Beeldhouwen

In mei 2005 heb ik mijn eigen galerie/atelier te Oudehorne geopend. Deze is gelegen op een unieke landelijke locatie en bestaat uit een terrein van 3500 m² en een expositieruimte van 80 m². Het idee om een eigen galerie te openen, is ontstaan doordat de laatste jaren is gebleken dat het publiek ook graag kennis wil maken met het proces dat voorafgaat aan het uiteindelijke resultaat. Bovendien vind ik, als kunstenaar, het boeiend om met geïnteresseerden hierover van gedachten te wisselen.

Galerie Pereboom toont een 40 tal beelden in steen, glas en brons. Naast de beelden zijn er ook glaspanelen en schilderijen te zien. Hierbij valt vooral het kleurgebruik op. Heldere kleuren die het werk een vrolijke uitstraling geven.

Het werk wisselt voortdurend, in het atelier wordt nieuw werk gemaakt, er wordt geëxposeerd op diverse plaatsen, er komen beelden terug en er wordt werk verkocht.

Naast het tonen van eigen werk zal in de galerie ook werk getoond worden van andere kunstenaars. Het uitgangspunt hierbij is dat het werk wederzijds versterkend moet zijn.

Al vele jaren geef ik, Hanneke Pereboom, les als docente boetseren beeldhouwen in De Heerenveense school. We beschikken over een goed ingericht beeldhouwlokaal. U kunt tijdens deze cursus werken met verschillende materialen.o.a. klei, gips, steen en kunsthars. De groep bestaat uit zowel beginners als gevorderden. Meld u aan om vrijblijvend een ochtend mee te lopen.

docent

Hanneke Pereboom

locatie

De Heerenveense School, Minckelersstraat 11 in Heerenven

tijd

doelgroep

volwassenen

wanneer

Donderdagochtend

prijs

€285,- voor 11 lessen

Telefoon:

0513542110