Cultuuraanbieders

Docente | Realistisch Tekenen

Marion Hazenberg | Erya-art

“Het is bijzonder om ‘leven’ op papier te creëren!” Marion Hazenberg haar fascinatie voor realistisch tekenen startte in 2010. Vanaf het moment dat zij een potlood aanraakte om een foto na te tekenen was zij verliefd op het neerzetten van een levend karakter. Marion tekent met grafietpotlood en hanteert verschillende technieken en materiaal om een zo gedetailleerd mogelijke tekening te maken. Deze technieken heeft zij zichzelf aangeleerd.

Momenteel deelt zij haar kennis in de vorm van cursussen, workshops en privélessen. “Realistisch tekenen bereik je door een specifieke manier van observeren, precisie, het juiste materiaal, veel geduld en passie!” Vooral de specifieke manier van observeren maakt een verschil geeft zij aan. “Immers, hoe meer details je ziet, hoe meer je ook kan (na)tekenen. Deze details, samen met de juiste verhoudingen en het juiste gebruik van licht/donker tinten zorgen voor het onderscheid tussen een gewone tekening en een levensechte tekening.”

In haar cursus komen alle aspecten aan bod om jouw tekening tot leven te laten komen. Kijk bij 'cursussen' voor uitgebreide informatie over de cursus Realistisch Tekenen 'Een andere kijk'.

docent

Marion Hazenberg

Telefoon:

06 53 45 00 92