Cultuuraanbieders

Zangschool

Zangschool Vocalliezz

Vocalliezz is de zangschool voor Heerenveen en omstreken voor iedereen die van zingen houdt! 

Hou je van zingen maar heb je nooit de moed gehad om er iets mee te doen? Wil je je zangtalent ontwikkelen, grenzen verleggen of gewoon lekker zingen? Dat kan bij Vocalliezz! Iedereen kan zingen en heeft een uniek stemgeluid. Wij helpen je je stem ontwikkelen en willen je inspiratie geven. Haal meer uit je stem en heb meer zelfvertrouwen op het podium! Neem dan contact op voor een gratis vrijblijvende proefles.

Geweldig leerzaam met kleine ‘simpele’ tips waar ieder iets mee kan.

Vocalliezz geeft les in verschillende zangstijlen van de lichte muziek; pop, rock, musical, Nederlandstalig, jazz, gospel, enzovoort. De lessen zijn voor elke leeftijd: kinderen, jongeren en volwassenen en voor elk niveau. Je kunt er terecht voor individuele zanglessen, groepslessen, een korte cursus of een eenmalige workshop! Jouw stem staat centraal.
Wij bieden:
  • Individuele/duo zangles
  • Groepslessen
  • Popkoor
  • Korte cursussen
  • Workshops
  • Workshops op maat
Kijk hier voor het actuele lesaanbod.
Er worden regelmatig concerten en zangavonden georganiseerd om de zangers een echt podium te bieden. Iedereen kan aan vrienden, familie en kennissen laten zien wat ze hebben geleerd!

Durf jij de uitdaging aan om te zingen? Neem contact op voor een gratis proefles. Inschrijven kan gedurende het hele seizoen.

docent

Liesbeth Ruizendaal | Davine Daamen

locatie

Kempenaer, Dr. Wumkeslaan 4, Heerenveen

leeftijd

Vanaf 10 jaar, jongeren en volwassenen

datum

Gedurende het hele seizoen is het mogelijk om een gratis proefles te volgen en in te stromen

prijs

afhankelijk van lesvorm

Telefoon:

0617864665