Cultuuraanbieders

Zangschool

Welkom op de zangzolder!

Wilt u / wil je (beter) leren zingen? Uw / je stem beter leren kennen en ontwikkelen? Muzikale mogelijkheden uitbreiden en beter en met meer plezier gaan zingen? Van harte welkom op de Zangzolder!

De Zangzolder is de lespraktijk van Marcia van Eldik. Marcia van Eldik is zangcoach en klassiek zangeres (mezzosopraan). Na haar studie Orthopedagogiek heeft zij eerst als onderzoeker gewerkt aan de Rijksuniversiteit Groningen. Omdat zij altijd met veel plezier actief was met zingen, waaronder in allerlei koren, besloot zij zich beroepsmatig te bekwamen, als zangpedagoog en zangeres. Zij studeerde aan de Schumann Akademie en volgde zanglessen bij o.a. Adi LeGué en Roelien van Wageningen.

Ook volgde zij lessen in koordirectie bij Piet Roorda, Wilfred Reneman en Gerben van der Veen. Vanaf 2007 was zij dirigente van diverse koren in de regio, vanaf 2013 is zij dirigente van 'Nim it sa it Is' te Jonkersland.

Marcia treedt regelmatig op als solist bij diverse koorconcerten. Tevens geeft zij eigen concerten met diverse zangers en instrumentalisten.

Marcia geeft sinds 2001 jaar zangles in haar privé praktijk. Zij geeft ook workshops stemvorming aan koren.

U / je kunt hier terecht voor zangles en stemvorming.

Zangles en stemvorming worden individueel of in kleine groepen gegeven. In beide gevallen is het uitgangspunt dat er gecoacht wordt in een ontspannen en prettige sfeer. Een stem is een zeer persoonlijk (muziek-) instrument. Je veilig en op je gemak voelen staat voorop. Muziek maken en je stem ontdekken is ook plezier maken!

Stemvorming kan ook aan koren worden gegeven in de vorm van een workshop.

docent

Marcia van Eldik

locatie

Kattebos 94 in Heerenveen

lesduur

lessen van drie kwartier

leeftijd

voor alle leeftijden

datum

In overleg

prijs

€180,- voor strippenkaart van 6 lessen €280,- voor strippenkaart van 10 lessen

Telefoon:

0633770728